Selskabsmenuer 1-7

1.
Ørred og rødtunge dampet i hvidvin, butterdej og let urtesauce
Helstegt oksemørbrad med sprød bacon og rødvinssauce
Desserttallerken-et udvalg af Kroens desserter.

328,-

2.
Fiskepaté med røget laks og mild peberrodscreme
Helstegt kalvefilet med urtesauce
Marcipan-roulade med sorbet og frugt.

278,-

3.
Røget laks med franske salater og purløgscreme
Ovnbraiseret kalveculotte med stuvede grøntsager
Valnøddemousse med marinerede frugter.

278,-

4.
Hummersuppe med fiskebrud og tigerrejer
Kalve-tournedos med portvinssauce og brisselragout
Nougattærte med puré, sorbet og frugt.

318,-

5.
Laksefarseret rødtungefilet, vilde ris og urtecreme
Helstegt kalvemørbrad med tomat og estragonsauce
Chokolade-marquise med jordbær og puré.

318,-

6.
Flødelegeret hønsebouillon med pære og æbletern
Rosastegt oksemørbrad med peber og urtesky
Chokolade-is parfait med frugtcoulis.

298,-

7.
Havørred-roulade med citronmarineret grøntsager og salat
Rosastegt rådyr/dådyr/krondyr med trøffelsauce
Nougatkage med syltet frugter og sorbet.
Nb. Kun i jagtsæsonen.

328,-

print-menu

Print menu her

Selskabsmenuer 8-14

8.
Citronmarineret laks med krydderurter
Helstegt oksemørbrad med sprød bacon og timian
Nøddeis-parfait med syltede frugter.

298,-

9.
Indbagt fisk i butterdej med rejesoufflé og urtecreme
Dansk lam, rosastegt med mild hvidløg og persille-fondue
Lun vanillecreme med hindbærlikør og syrlige frugter.

298,-

10.
Hvidvins-pocheret pighvar med nøddesauce og urter
Farseret lammeryg med sveskepuré og cremet citronsauce
Brombær-fragilité med sorbet og frugtcoulis.

328,-

11.
Hummer naturel med franske salater, kaviar og orangecreme
Rosastegt kalveculotte med stuvede løg og grøntsager
Lun marcipan-gratin med blommer og rørt vanilleis.

338,-

12.
Fjerkræspaté med oliven og marineret urter i julienne
Ovn-stegt torsk med tomat og mild sennepssauce
Chokolade-isparfait med orangesalat og pistacier.

278,-

13.
Safran-dampet rødtunge med pasta og lime
Sprødstegt andebryst med akasiehonning og rødvinssky
Jordbær millefeuille med chantillycreme.

278,-

14.
Kammuslinger i safranbouillon
Hanebryst med morkler i purløgscreme
Rørt passionfrugt-is med brændte mandler.

318,-

print-menu

Print menu her

Selskabsmenuer 15-18

15.
Salat med jomfruhummer og grape
Rosastegt kalvefilet med mild sennepssauce, serveres med
kurv af kartoffel og jordskokker, fyldt med spinat og svampe
Lun vanillesuppe med coulis og sorbet.

368,-

16.
Ovnstegt torsk med tomat og purløg
Indbagt kalvemørbrad med calvados og æblepuré
Limemousse med frugtsabayonne.

378,-

17.
Andesalat med valnødder og orange
Flet af pighvar og laks med ingefærsauce
Rødvins granité
Oksemørbrad med ristet marv og trøffelsauce
Desserttallerken-et udvalg af Kroens desserter

468,-

18.
Salat med kold-varmrøget ørred, serveres med kørvelcreme
Legeret suppe med østers og pocheret vagtelæg
Champagne granité
Kalvefilet med persillerod og æble
Fragilité med frugter, rørt is og sorbet

468,-

Alle hovedretterne bydes 2 gange
serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel

print-menu

Print menu her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

baixarx.com